Bérelj gépeket, eszközöket a Hanki-Ker Kft. kínálatából!

Bérelj Güttler hengert, és hengerezz időben!
A Hanki-Ker Kft. egyedülálló ajánlatában Güttler PW 640 ASL Master henger és FlatSpring talajsimító bérelhető: 95.000 Ft+ÁFA/nap áron, reggel 8-tól délután 17 óráig.

Miért érdemes a Güttler henger bérlését választanod?

✔️ Professzionális minőség: A Hanki-Ker Kft. mindig a legjobb minőségű eszközöket kínálja ügyfeleinek. A Güttler hengerrel biztos lehetsz benne, hogy hatékonyan és eredményesen végezheted el a talajmunkákat.
✔️ Sokoldalúság: A Güttler henger kiválóan alkalmas mezőgazdasági területek, sportpályák, kertek, parkok és egyéb területek gondozására és karbantartására.
✔️ Hatékonyság és időmegtakarítás: A Güttler hengerrel könnyedén és gyorsan megoldhatod a talajsimítás, magágykészítés és gyomirtás feladatait, így időt és energiát takaríthatsz meg.
✔️ Tapasztalt csapatunk: Az ügyfelek elégedettsége mindig az elsődleges célunk. Képzett és tapasztalt szakembereink segítenek Neked a megfelelő henger kiválasztásában és használatában.
✔️ Rugalmas bérlési feltételek: Rugalmasságunknak köszönhetően olyan bérlési lehetőségeket kínálunk, amelyek megfelelnek a Te egyedi igényeidnek és projektednek.

Ne habozz és vedd igénybe ezt a páratlan ajánlatot! Béreld a Hanki-Ker Kft. Güttler hengerét még ma, és tedd egyszerűvé a talajmunkákat!
Lépj kapcsolatba velünk, hogy részletes információkat kapj az ajánlatunkról és a bérlés feltételeiről:

Hanki-Ker. Kft., 6900 Makó, Aradi u. 135.
Telefon: +36 (30) 278-67-88; +36 (62) 211-718
E-mail: info@hanki-ker.hu
Web: https://hanki-ker.hu/ajanlatkeres/

Fontos: Az ajánlat érvényessége korlátozott, ezért javasoljuk, hogy mielőbb lépj kapcsolatba velünk a rendelkezésre álló hengerkapacitásért.