Bérelj gépeket, eszközöket a Hanki-Ker Kft. kínálatából!

A Hanki-Ker Kft. egyedülálló ajánlatában Farmtech mezőgazdasági pótkocsik bérelhetők 15, 20 és 27 tonnára vizsgáztatva:

• Farmtech ZDK 1500 – 50.000 Ft+ÁFA/nap (15t)
• Farmtech ZDK 1800 – 60.000 Ft+ÁFA/nap (20t)
• Farmtech DDK 2400 – 80.000 Ft+ÁFA/nap (27t)

Miért érdemes a Farmtech pótkocsik bérlését választanod?

✔️ Széles választék: Többféle Farmtech pótkocsi közül választhatsz, melyek különböző méretűek és kapacitásúak, így garantáltan megtalálod az igényeidnek legmegfelelőbb modellt.
✔️ Robusztus kivitel: A Farmtech pótkocsik megbízható és tartós kialakításukkal biztosítják, hogy akár nehezebb terhek szállítása során is maximális teljesítményt nyújtanak.
✔️ Rugalmas bérlési időtartam: Rugalmasságunknak köszönhetően olyan bérlési lehetőségeket kínálunk, amelyek megfelelnek a Te egyedi igényeidnek és projektjeidnek.
✔️ Professzionális tanácsadás: Tapasztalt szakembereink segítenek kiválasztani az ideális Farmtech pótkocsit a szállítási igényeidnek megfelelően.
✔️ Költséghatékony megoldás: A bérlés lehetősége kiváló alternatívát teremt a szállítási és anyagmozgatási feladatok gyors és szakszerű ellátására.

Ne habozz és vedd igénybe ezt a páratlan ajánlatot! Béreld a Hanki-Ker Kft. Farmtech pótkocsiját, és tedd hatékonyá a szállítás folyamatait! Lépj kapcsolatba velünk, hogy részletes információkat kapj az ajánlatunkról és a bérlés feltételeiről:

Hanki-Ker. Kft., 6900 Makó, Aradi u. 135.
Telefon: +36 (30) 278-67-88; +36 (62) 211-718
E-mail: info@hanki-ker.hu
Web: https://hanki-ker.hu/ajanlatkeres/

Fontos: Az ajánlat érvényessége korlátozott, ezért javasoljuk, hogy mielőbb lépj kapcsolatba velünk a rendelkezésre álló kapacitásért.