× Főoldal Akciós és Használt gépek Termékek Kezelési útmutatók, Prospektusok Alkatrészek Gépbemutató videók Kalendárium Linkek Szolgáltatásaink Újdonságok Elérhetőség
Hanki-Ker logo

Hanki-Ker Kft.
6900 Makó, Aradi u. 135.
Tel.: +36-62/211-718
E-mail: info@hanki-ker.hu

Csöves csigák

Soby csigás anyagmozgatás gépei

Szállítócsigák - SS102, SS127, SS152

Szállítócsigáink, ismert jó minőségükkel, mindenütt jól használhatóak ahol gabonát, vagy darálékot szeretnénk továbbítani. A berendezés tetszőlegesen bővíthető és módosítható az Ön igényei szerint.

Felhasználási lehetőségek
Az általunk forgalmazott szállítócsigák mindenütt alkalmazhatóak a mezőgazdaságban, ahol szemes takarmány, vagy darálék továbbítása szükséges. A szállítócsigák minden szögben és irányban működnek.

Alapfelszereltség
A Szállítócsiga az alábbiakból áll:

Három féle átmérőben kaphatóak csőcsigáink. Ékszíjas, vagy hajtóműves meghajtással szállítjuk őket az igénybevételnek megfelelően.
Órateljesítmény
A teljesítmény a következő összetevőktől függ:

A séma mutatja az órénkénti és tonnánkénti teljesítményeket tiszta illetve 15 %-os nedvességtartalmú árpa esetén. 21 %-os nedvességtartalom felett a teljesítmény 25%-al csökken. Ha a csiga őrleményt szállít, abban az estben speciális ékszíjjal szállítjuk. Liszt szállítása estén az 1. táblázat szerinti adatok 1/3 a reálisak.

A teljes hosszúság a következőkből áll:


A rövidebb üresjárat nem rövidíti a csiga élettartamát. A hosszabb üresjárat kerülendő, ebben az esetben beépítendő egy elektromos szintkontroll, ami minimum esetén lekapcsol.

Tartozékok
1. kép: csigaláb, kimenet, vagy bemenet házzal.
2. kép: hosszúkás bemenet, retesszel. Lehet dupla bemenet tölcsérrel, vagy siló alá alakítva.
3. kép: dupla bemenet OKI 60-hoz illeszkedik, hosszú beömlővel.
4. kép: beömlő rostával, hosszú bemenet.
5. kép: beömlésvezérlés, csigalábhoz, fejjel.
6. kép: aljzatláb csapokkal, fedéllel.
7. kép: függesztő elem.
8. kép: szállítási állvány


Garatos csigák - SS102, SS127, SS152

A mobil garatos csiga egy kerekekre szerelt csőcsiga. A csiga elején egy garat van. elhelyezve Ajánlott járművek, pótkocsik töltésére, ürítésére, illetve egyéb esetben, ahol a betöltés nem túl gyakori. A motorbeépítésen túl kedvező súlyponttal rendelkezik. A kimeneti irány és magasság változtatása így nagyon könnyen megoldható.

Felhasználási területek
Gabona betárolásánál, premixek és/vagy egyéb adalékanyagok betöltésénél, teherautók töltésére, ürítésére. A takarmánycsővel történő szállítás rendkívül egyszerű, mert a motor a csiga alsó részéhez szerelt.

Alapfelszereltség
A mobil garatos csiga három féle méretben létezik. Ø102, Ø127, Ø152, Ø205

A 102-es 2 db ékszíjjal szerelt.
A 127-es és a 152-es 3 ékszíjjal szerelt.
Órateljesítmények
A csigateljesítmény a következő tényezőktől függ: