× Főoldal Akciós és Használt gépek Termékek Kezelési útmutatók, Prospektusok Alkatrészek Gépbemutató videók Kalendárium Linkek Szolgáltatásaink Újdonságok Elérhetőség
Hanki-Ker logo

Hanki-Ker Kft.
6900 Makó, Aradi u. 135.
Tel.: +36-62/211-718
E-mail: info@hanki-ker.hu

Ekék

Ezen az oldalon a Hanki-Ker Kft. által forgalmazott termékeket tekinthetik meg a teljesség igénye nélkül. A gépkínálatban meg nem jelenő típusokra érdeklődjön telefonon vagy E-mailben.

Hanki-Ker Kft. által forgalmazott ekék

Pöttinger ekék

A Pöttinger ekékről bővebben leírásokat a "Kezelési útmutató" oldalon található prospektusokban és kezelési útmutatókban találhatják meg.

Pöttinger Servo 25-395 3 vasú vfeke  Pöttinger Servo 25-402 4 vasú vfeke  Pöttinger Servo 25-202 2 vasú vfeke 

További részletes leírás: Pöttinger Servo ekék prospektus (További letöltések a Kezelési útmutatók és prospektusok oldalon).

OPaLL-Agri ekék

Az OPaLL-AGRI s.r.o. egy Cseh gépgyártó üzem. Fő tevékenysége a mezőgazdasági gépek gyártása és eladása. Ismerje meg az előnyeit a magas műszaki színvonalú és bevizsgált gépeknek, amelyek egy tradicionális cseh gyártóüzemben készülnek. A talajművelő gépek gyártása mellett a gyár tevékenységi körébe tartozik a mezőgazdasági gépek széles választékához tartozó alkatrészgyártás és eladás.

A JUPITER II 120/100 és 140/100 függesztett váltva forgató ekék 120 kPa ellenállásig terjedő agyagos talaj szántásához nyírócsapszeges biztosítással és 90 kPa ellenállásig terjedő köves talaj szántásához a szántótest rugós Non-stop mechanizmussal való biztosítással készülnek. A JUPITER II 120/90 és 140/90 függesztett váltva forgató ekék 90 kPa ellenállásig terjedő agyagos talaj szántásához a szántótest nyírócsapszeggel való biztosításával és 70 kPa ellenállásig terjedő köves talaj szántásához a szántótest rugós Non-Stop mechanizmussal való biztosítással készülnek. Az ekék építőelemes szerkezete lehetővé teszi a JUPITER II 120/90, 120/100 3-4 ekefej, illetve a JUPITER II 140/90 és 140/100 4-5 ekefej kivitelezését.

A megfelelően megválasztott szántószerkezet - ekefejek, előhántók és csoroszlyák - minden talajban garantálja az összes kívánt agrotechnikai követelmény teljesítését – a talaj megfelelő forgatását és a szerves maradványok jó minőségű lefedését. Az eke beállításához használt csavarorsóval a fogásszélesség igény szerint állítható, miközben a következő húzásirány-korrekcióval a beállított fogás már nem változik. A hidraulikus kezelésű váltva forgató ekékkel minőségi szántás végezhető barázda hagyása nélkül. Az ekéhez szántáselmunkáló és földtömörítő henger is csatolható, amelyek használata megtakarít legalább egy munkaműveletet a vetés előtti talajelőkészítésnél.

További részletes leírás: Letölthető prospektus (További letöltések a Kezelési útmutatók és prospektusok oldalon).

 

Kühne ekék

A KÜHNE Mezőgazdasági Gépgyár zártkörű Részvénytársaságot, hazánk egyetlen nagyüzemi vetőgépgyártó cégét Wilhelm Henrik Pabst és Krauss Frigyes alapította 1856-ban. Az általuk létrehozott manufakturális üzemet Kühne Ede fejlesztette az iparág legismertebb hazai gyárává. Az 1997 óta magántulajdonban lévő, zártkörűen működő Részvénytársaság stratégiáját folyamatos innováció, kifogástalan minőség és vevőorientált értékesítés jellemzi.

Gyártmányválasztékunkban közép- és mélylazítók, ágy- és váltvaforgató ekék, nehéz kultivátor, nehéztárcsás boronák, kompaktorok, szemenkénti és gabonavetőgépek szerepelnek. Üzemünk 10 éve a Credo típusnevű autóbuszok vázgyártásának is helyet ad, telephelyünkön a buszvázak mellett számos beépülő fém alkatrész is készül, amelyek a Kravtex által forgalmazott járművekben még tovább növelik a hazai termékek arányát.

Közös jellemzőjük az ekefejek nagy osztástávolsága, valamint a váz nagy szabadmagassága, amely jelentős tömegű szerves anyag leforgatására teszi alkalmassá az ekéket. A kormánylemezek osztottak, így a gyorsan kopó előrészek cserélhetők. Az ekék beforgató lemezei, illetve a kormánylemez toldatai biztosítják a jó aláforgatást. Bármely ágy- és váltvaforgató ekénkhez tárcsás csoroszlya is rendelhető. Az eketestekre szerelt szántóvasak alapanyaga finomszemcsés, magasan ötvözött, nemesíthető acél. Élfelrakás nélkli, élfelrakott és orrbetétes kivitelűek. Az élfelrakott szántóvasra hosszú élettartam, nagy kopásállóság, jó behúzóképesség és önélezés jellemző. Az orrbetétek nagy keménységű rugóacélból készülnek. 2001-től a négyszögfuratú süllyesztés helyett ovális kiképzésű furatokat vezettünk be.

Kühne KRW-FK-4-40 4 vasú vfeke  Kühne KVE-3-40 3 vasú vfeke  Kühne NOVA 3-35 3 vasú ágyeke