× Főoldal Akciós és Használt gépek Termékek Kezelési útmutatók, Prospektusok Alkatrészek Gépbemutató videók Kalendárium Linkek Szolgáltatásaink Újdonságok Elérhetőség
Hanki-Ker logo

Hanki-Ker Kft.
6900 Makó, Aradi u. 135.
Tel.: +36-62/211-718
E-mail: info@hanki-ker.hu

Massey Ferguson 5700 SL traktorcsalád

100 - 130 LE-s kategória

Massey Ferguson 5700 SL

A vadonatúj MF 5700 SL széria a legnagyobb fokú kényelmet és termelékenységet biztosítja a 100-130 LE-s traktorszegmensben. A modellcsalád 4 típusból áll, hogy Ön minél könnyebben ki tudja választani gazdasága számára a legmegfelelőbbet. Minden MF 5700 SL teljesíti a legszigorúbb Tier IV Final károsanyag kibocsátási értékeket egy teljesen karbantartásmentes rendszeren keresztül. Az elődmodell MF 5611-13 erőgépeket követve ezeken a traktorokon is a lejtős motorháztető kialakítás és a kategória legnagyobb helykínálatú fülkéje található meg. A traktor értékét növeli az újdonságnak számító műszerfal és a gyári előkészítésű AutoGuide automata kormányzási rendszer.

Motor

Az új 4.4 l-es AGCO POWER (SISU) négyhengeres motorok 100 és 130 LE közti teljesítményt adnak le az MF 5700 SL traktorcsaládban. A modern, elektronikusan vezérelt erőforrásokba egy Common-Rail üzemanyag befecskendező rendszer került beépítésre, ahol hengerenként négy szelepen keresztül történik a nagy mennyiségű gázáramlás. Így a hatékony égetés következtében optimális teljesítőképességet és magas hatékonyságot érünk el. A gondos tervezés által a harmadik generációs SCR-technológiát csupán egy karbantartás-mentes Dízel Oxidációs Katalizátorral (DOC) kellett kiegészíteni ahhoz, hogy a legújabb emissziós irányelvek határértékeit teljesítse. Az új „minden az egyben“ („All in one“) – rendszer nem korlátozza a kilátást a traktorból vagy a hozzáférhetőséget karbantartások esetében.

Váltómű

Dyna-4
A meggyőző teljesítmény és az okos tervezés verhetetlenné teszik a Dyna-4 váltót a termelékenység, kezelés és a kényelem terén. Mind a 16 előre és 16 hátrameneti fokozatot kuplungpedál használata nélkül lehet kapcsolni. A váltót kétféleképpen lehetséges kényelmesen és egyszerűen kezelni: egyrészt a kormány bal oldalánál található PowerControl irány- és fokozatválasztó karról, valamint a jobb oldali konzolon elhelyezett T alakú fokozatválasztó karral. Ezt a kényelmet semmilyen más gyártó nem kínálja ebben az erőgép szegmensben.
Dyna-6
A speciálisan ehhez a négyhengeres, 100-130 LE-s modellcsaládhoz továbbfejlesztett Dyna-6 váltó tökéletesen illeszkedik a hosszú tengelytávhoz illetve a várható felhasználási körülményekhez. A traktorok kiválóak homlokrakodós munkavégzéshez, de az erejük végett a szántóföldön is tökéletesen megállják helyüket.

Fülke

Az értékes fülke a legmagasabb elvárásoknak megfelelően van felszerelve és a nagy üvegfelületek révén kiváló a kilátás előre, amelyet a vékony, lejtős motorháztető kialakítás is segít. A kabin számtalan olyan alapfelszereltséggel rendelkezik, amelyek csökkentik a munka fáradalmait és segítik kiaknázni a traktorban rejlő lehetőségeket.
A fülkében két felszereltségi szint érhető el: az „Essential“ és az „Efficient“ – csak az Ön választása, hogy melyikre van szüksége. Két különböző fülkefelépítménnyel rendelhetőek a traktorok: vékonyított lapos „Visio“ üvegtetővel vagy hagyományos „Standard“ tetővel.
A szériában mind a 4 típus felszerelhető mechanikus fülkerugózással és minden négyhengeres motorral szerelt verzióhoz lehet új fejlesztésű mellsőhíd rugózást is rendelni. További hasznos felszereltség a klímaberendezés illetve a többféle légrugós vezetőülés.
Az új műszerfal kiválóan leolvasható SIS kijelzőt kapott. A traktorokhoz opcióként elérhető a Speed-Steer kormányfordulatszabályzó és az AutoGuide automata kormányzási rendszer.

Modell Teljesítmény [LE] Motor / Térfogat Hajtómű
MF 5710 100 Agco Power 4 hengeres / 4.400 liter Dyna-4 / 6
MF 5711 110 Agco Power 4 hengeres / 4.400 liter Dyna-4 / 6
MF 5712 120 Agco Power 4 hengeres / 4.400 liter Dyna-4 / 6
MF 5713 130 Agco Power 4 hengeres / 4.400 liter Dyna-4 / 6

Massey Ferguson 5700 SL
Prospektus letöltése

Massey Ferguson 5700 SL
Massey Ferguson 5700 SL
Massey Ferguson 5700 SL
Massey Ferguson 5700 SL
Massey Ferguson 5700 SL
Massey Ferguson 5700 SL
Massey Ferguson 5700 SL