× Főoldal Akciós és Használt gépek Termékek Kezelési útmutatók, Prospektusok Alkatrészek Gépbemutató videók Kalendárium Linkek Szolgáltatásaink Újdonságok Elérhetőség
Hanki-Ker logo

Hanki-Ker Kft.
6900 Makó, Aradi u. 135.
Tel.: +36-62/211-718
E-mail: info@hanki-ker.hu

Massey Ferguson Global Dyna-4 traktorcsalád

85 - 95 LE-s kategória

Massey Ferguson 5700 Dyna-4

Die zwei neuen Dreizylinder-Modelle der Serie MF 5700 von Massey Ferguson stellen die Weiterentwicklung des modernen und geradlinigen Designs der Baureihe Global dar und zeichnen sich durch das bekannte Dyna-4-Lastschaltgetriebe sowie die optionale Kabinenfederung für höchsten Komfort aus. Diese kostengünstigen Traktoren basieren auf dem robusten Chassis der Serie MF 5700 mit einem Radstand von 2,32 m und bieten dabei eine Hubkraft von 4,3 t – damit sind sie die ideale Wahl für eine breite Vielfalt von Arbeiten auf dem Feld und beim Transport.

Motor

Az új 3,3 l-es AGCO POWER (SISU) háromhengeres motorok 85 és 95 LE közti teljesítményt adnak le az MF 5700 Global traktorcsaládban. A modern, elektronikusan vezérelt erőforrásokba egy Common-Rail üzemanyag befecskendező rendszer került beépítésre, ahol hengerenként négy szelepen keresztül történik a nagy mennyiségű gázáramlás. Így a hatékony égetés következtében optimális teljesítőképességet és magas hatékonyságot érünk el. A gondos tervezés által a harmadik generációs SCR-technológiát csupán egy karbantartás-mentes Dízel Oxidációs Katalizátorral (DOC) kellett kiegészíteni ahhoz, hogy a legújabb emissziós irányelvek határértékeit teljesítse. Az új „minden az egyben“ („All in one“) – rendszer nem korlátozza a kilátást a traktorból vagy a hozzáférhetőséget karbantartások esetében.

Váltómű

Dyna-4
A meggyőző teljesítmény és az okos tervezés verhetetlenné teszik a Dyna-4 váltót a termelékenység, kezelés és a kényelem terén. Mind a 16 előre és 16 hátrameneti fokozatot kuplungpedál használata nélkül lehet kapcsolni. A váltót kétféleképpen lehetséges kényelmesen és egyszerűen kezelni: egyrészt a kormány bal oldalánál található PowerControl irány- és fokozatválasztó karról, valamint a jobb oldali konzolon elhelyezett T alakú fokozatválasztó karral. Ezt a kényelmet semmilyen más gyártó nem kínálja ebben az erőgép szegmensben.

Fülke

Az értékes fülke a legmagasabb elvárásoknak megfelelően van felszerelve és a nagy üvegfelületek révén kiváló a kilátás előre, amelyet a vékony, lejtős motorháztető kialakítás is segít. A kabin számtalan olyan alapfelszereltséggel rendelkezik, amelyek csökkentik a munka fáradalmait és segítik kiaknázni a traktorban rejlő lehetőségeket.
A fülkében két felszereltségi szint érhető el: az „Essential“ és az „Efficient“ – csak az Ön választása, hogy melyikre van szüksége. Két különböző fülkefelépítménnyel rendelhetőek a traktorok: vékonyított lapos „Visio“ üvegtetővel vagy hagyományos „Standard“ tetővel.
További hasznos felszereltség a klímaberendezés illetve a többféle légrugós vezetőülés.
Az új műszerfal kiválóan leolvasható SIS kijelzőt kapott. A traktorokhoz opcióként elérhető a Speed-Steer kormányfordulatszabályzó és az AutoGuide automata kormányzási rendszer.

Modell Teljesítmény [LE] Motor / Térfogat Hajtómű
MF 5708 Dyna-4 85 Agco Power 3 hengeres / 3.300 liter Dyna-4
MF 5709 Dyna-4 95 Agco Power 3 hengeres / 3.300 liter Dyna-4

Massey Ferguson 5700 S
Prospektus letöltése

Massey Ferguson 5700 SL
Massey Ferguson 5700 SL
Massey Ferguson 5700 SL
Massey Ferguson 5700 SL
Massey Ferguson 5700 SL